Om os

OM KetoMeal

Ketomeals.dk handler om at hjælpe diabetikere både pre-diabetikere, type-1 og type-2 på vejen med en livsstil med minimal brug af medicin, og for nogen kan det betyde et liv helt uden medicin.

For de fleste diabetikere har det alvorlige konsekvenser, på det mentale plan, med senskader som følge af diabetes, det påvirker familieliv, humøret, trivsel på jobbet og mange andre aspekter af livet.

Vi er drevet af viljen til at gøre livet lettere for dig og din familie, hjælpe dig på vej til et bedre liv med mindre diabetes medicin. Vi tror på at diabetes kan revseres gennem den rette kost, og livsstilsændring.
Varm Ret ønsker at tage alle mennesker på en rejse mod en fremtid hvor vi er langt mere bevidste om den mad vi indtager. Derfor går vi op i at maden skal være uden konserveringsmidler, skabt efter KETO / LCHF (low carb high fat) principperne, med økologiske friske råvarer, smagfuldt, indbydende, inspirerende.

Verden har aldrig haft så mange diabetikere som den har nu. Vi tror på at det er en situation vi har bragt os i, ved at have for lidt fokus på kost og livsstil.

Vi vil gøre vores til at fremtiden bliver med færre diabetikere i verden. Det er fremtiden, og vi vil hjælpe dig med på rejsen.

Your life, your food, your health – make it better – together

Vores historie
Varm Ret blev grundlagt i 2019 med en vision om at hjælpe danskere med diabetes type-2 med at reducere stress i hverdagen gennem vores lækre færdiglavede KETO / LCHF retter.

Vi ville gøre en forskel for os selv, og for andre diabetikere. Varm Ret er grundlagt af 2 personer, som selv har diabetes, type-1 og type-2. Vi lever selv i en hverdag med familie liv, tvivl om kost, medicin indtag, udgifter forbundet med at have diabetes, senskader, og andre konsekvenser af sygdommen.

Efter at have været igennem et håbløst sundhedssystem som er træge, upartiske, og gammeldags, så fandt vi ny forskning og viden som gør at vi begyndte at tro på en livsstilsforandring med kost omlægning kan revsere diabetes, give mere tid og ro i hverdagen.

Den nye forskning sætter sindet i kog hos nogle mennesker, der er skolet i den gamle viden. Diabetesforeningen i USA er begyndt at tale med nye toner, og har frigivet flere artikler som støtter ny forskning og ny viden i at KETO / LCHF kost kan have en gavnlig effekt for diabetikere.

Herhjemme har Bispebjerg hospital foretaget forsøg med en gruppe som spiste efter de traditionelle kostråd, og en gruppe som spiste efter KETO / LCHF principperne. Århus Universitetshospital har fulgt trop og har også foretaget forsøg. Efter at have studeret forsøgene og resultaterne er vi overbevist om at KETO / LCHF er en god idé.
Bag udviklingen af vores univers af KETO / LCHF aftensmad står i dag et hold af 4 personer, deriblandt en professionel kok som selv har diabetes. Vi lever det vi tror på.

Om vores råvarer
Hos Varm Ret har vi en række faste samarbejdspartnere, som dagligt leverer friske råvarer til vores køkkener. Når vi modtager ingredienserne til vores måltidskasser, sikre vi at de er op til den kvalitet som vi selv ville spise.
Vi vælger vores leverandører og samarbejdspartnere ud fra deres økologiske og friskhed.

Secured By miniOrange